1. 15:38 23rd Jan 2020

    Notes: 1

    2 Motive sa porniti un serviciu de reparatii smartphone

    Este scalabil

    Cu oportunitatea de franciza potrivita, puteti sa va extindeti de la lucrari de reparatii si puteti trece la vanzari. Adesea, aceasta va lua forma vanzarii de smartphone-uri second-hand. Cu toate acestea, studiile au aratat ca, desi oamenii isi doresc intotdeauna cea mai recenta si cea mai mare performanta versiune a marcii lor de smartphone, putini oameni au bani pentru a achizitiona un nou model in fiecare an. Acesta este motivul pentru care o multime de oameni apeleaza la telefoane second hand pentru a-si rezolva aceasta dorinta. Atata timp cat stocurile pe care le detineti sunt in cea mai buna forma, veti castiga un profit extra consistent.


    Este sigur

    Multe dintre cele mai importante marci de smartphone din lume isi doresc prima pozitie in topuri atunci cand vine vorba de calitate si fiabilitate. Acesta este motivul pentru care tind sa ofere acreditare furnizorilor de servicii de reparatii care le indeplinesc standardele si formarea riguroasa. Aceasta acreditare este valoroasa, deoarece ofera clientilor potentiali siguranta de a sti ca smartphone-urile lor sunt in cele mai bune maini. Daca va straduiti sa respectati aceste standarde, va puteti bucura de acest beneficiu.

    In cele din urma, cele mai bune afaceri sunt cele care se bazeaza pe lucruri care nu isi vor pierde niciodata stralucirea. Cand vorbim despre smartphone-uri si despre nevoia lor inevitabila de reparatii, acesta este un adevar greu. Cu asta in minte, daca doriti o franciza care va va aduce cu siguranta un profit, acesta este unul pe care ar trebui sa-l luati in considerare serios.

     
  2. 15:11 21st Nov 2017

    Notes: 2

    Cum să vă alegeți un sistem supraveghere video – întrebări pe care trebuie să vi le puneți singur

    Care sunt conditiile de iluminare?

    Este important sa testati camerele pentru a vedea care modele functioneaza cel mai bine in conditiile de iluminare prezente la sediul dumneavoastra. Zonele din interior si din afara vor experimenta diferite cantitati de lumina a soarelui pe tot parcursul zilei, sa nu mai vorbim pe tot parcursul anului ca urmare a schimbarii anotimpurilor.

    Trebuie sa va ganditi unde lumina va este vitala. De exemplu, va exista un proces de reflectie de pe podea? Exista iluminare din spate suficient de puternica pentru a crea o stralucire? Pentru anumite medii, cum ar fi cluburile de noapte, iluminatul stroboscop poate avea un efect asupra aparaturii foto-video?

    Din fericire, exista o varietate de tehnologii care va asigura captura de imagini utilizabile intr-o serie de conditii de iluminare. Tehnologiile de filtrarea luminii, cum ar fi filtrele IR si iluminatoarele artificiale, pot amplifica sau reduce cantitatea de lumina ajunsa la un senzor, pot crea imagini mai clare in timpul zilei si noaptea.

    Este optiunea audio importanta?

    Integrarea audio intr-un sistem de supraveghere face posibil ca personalul sa auda si sa vorbeasca cu posibili infractori. Acesta poate fi usor integrat in sistemele supraveghere video.

    Dintr-un punct de vedere al supravegherii, optiunea poate fi utilizata si ca metoda de detectare independenta, declansand inregistrari si alarme atunci cand sunetul trece de un anumit prag.

    Este importanta scalabilitatea? Va trebuie sa adaugati mai multe camere pe masura ce timpul trece?

    Este important sa aveti un sistem supraveghere video flexibil si scalabil! Problema sistemelor CCTV traditionale este ca acestea sunt cu circuit inchis, ceea ce inseamna ca totul este greu de instalat si intretinut, sistemele sunt cu fir si dificil de scalat.

    Prin urmare, este important sa se aleaga camere IP care se conecteaza printr-o retea fara fir, permitandu-va dezvoltarea si scalarea usoara la orice instalatie de care aveti nevoie. Adaugarea de camere IP la o retea se realizeaza aproximativ in acelasi mod ca si adaugarea unui telefon la o retea VOIP – este simplu si usor si nu exista nicio cablare pentru a schimba sau a actualiza.

    Care parti ale afacerii dumneavoastra ar putea beneficia de supraveghere si monitorizare eficace?

    Companiile beneficiaza de pe urma sistemelor supraveghere video nu doar de monitorizare antifurt, dar si pentru cresterea sigurantei personalului si confirmarea incidentelor. Stiind ca sunt protejati, angajatii sunt mult mai degajati cand se simt in siguranta.

    Reprezentarea evenimentelor oferite de un sistem de supraveghere este valoroasa pentru a confirma incidente, cum ar fi furtul, locul de munca, violente, pagube materiale si vandalism. Aceasta informatie este esentiala atunci cand se da in judecata pentru daune.

    Dar, avand un sistem supraveghere video bun, acesta poate aduce beneficii nu doar in ceea ce priveste securitatea si monitorizarea, dar inclusiv in operatiuni de afaceri mai ample si de analiza.

    In industrii, cum ar fi comertul cu amanuntul, de exemplu, capacitatea sistemelor supraveghere video de furnizare de date si perspective ale clientilor schimba modul de actiune nu numai pentru departamentele de securitatea locul de munca, dar, de asemenea, cele de marketing, customer service si departamentele IT, oferind perspective valoroase pentru a ajuta foarte mult la imbunatatirea experientei clientilor si rentabilitatea companiei.

    De exemplu, intelegerea modului in care clientii se deplaseze de-a lungul unui magazin este crucial pentru modul in care produsele sunt stabilite in magazin iar alte caracteristici avansate, cum ar fi recunoasterea faciala, pot fi folosite pentru a estima atribute, cum ar fi sexul si varsta cumparatorilor.

    Aceste capacitati pot permite proprietarilor de magazine nu numai sa inteleaga mai bine profilul cumparatorilor lor, dar, de asemenea, ele permit ca publicitatea directionata sa fie pusa in aplicare pentru a ajuta la afisarea celor mai relevante produse pentru piata lor-tinta.

    Ce provocari doriti sa depasiti cu un sistem supraveghere video? Va poate ajuta VMS de analiza?

    Un sistem eficient VMS este esential, avand in vedere ca valoarea medie a timpului in care cineva se poate concentra pe o inregistrare video este de numai 20 de minute. VMS sau capacitatea de analiza incorporata va poate alerta la activitati suspecte si sa se aplice de metode diverse analiza, imbunatatind modul in care va conduceti afacerea.

    Detectori de miscare incorporati si algoritmi inteligenti furnizeaza informatii utile, cum ar fi numarul total de persoane care merg intr-un magazin. Comparate cu vanzarile, retailerii pot evalua rata de conversie si cele mai bune momente ale zilei pentru promotii.

     
  3. :D

     
  4.  
  5. trebuie sa ai o tinta, nu…?

     
  6. 13:41

    Tags: vacanta

    Închiriați un autoturism pentru o excursie de vis

    Până de curând, aproape oricare destinație ar fi putut părea neaccesibilă, dar acum lucrurile acestea s-au schimbat. Sunt mule alternative de a călători: începând de la autoturism sau autocar și până la trenurile de mare viteză sau avioane. Așadar, ori că sunteți cineva care așteaptă concediul anual, ori că sunteți unul dintre călătorii înnăscuți care adoră să aibă tot timpul o nouă destinație, va trebui să aveți în vedere o serie de lucruri foarte importante când planificați o călătorie.

    În primul rând, trebuie să știți cu anticipație încotro doriți să călătoriți, ca să vă puteți orienta către o ofertă care să fie cât mai convenabilă. Lucrul acesta se aplică mai ales când alegeți ca să călătoriți par avion, căci programarea din timp vă ajută ca să obțineți bilete la preț redus. Ca să fie planificat totul până în cele mai mici detalii, e bine să țineți cont și de modul de deplasare în momentul când se ajunge la destinație. 

    Sunt numeroase variante de deplasare într-un oraș necunoscut, dar cea mai folosită este oferită de către serviciul de închiriere auto, cunoscut și ca „rent a car”. Actualmente sunt numeroase companii care au în atenție acest lucru, și doar cu câteva click-uri ori un telefon veți putea rezolva acest aspect chiar încă dinaintea pornirii la drum. Serviciul acesta vă oferă posibilitatea ca, ajuns la destinație, autoturismul închiriat să vă aștepte, cuminte, cu ușile larg deschise.

    „Rent a car” e un serviciu care vă rezolvă multe probleme care pot apărea când sosiți într-o nouă locație. Astfel, vă puteți bucura din plin de experiențele de vacanță deosebite și tocmai bune de istorisit amicilor la întoarcerea acasă sau când călătoriți în interesul serviciului, veți avea o grijă mai puțin și veți dispune de o călătorie mult mai ușoară.

    Vacanța nu mai este considerată a fi un lux, ci a devenit o necesitate” începe să se adeverească tot mai mult. Există din ce în ce mai des tendința depășirii limitelor pentru îndeplinirea diverselor obiective. Fie că este vorba de un job ori de activitățile personale, totdeauna aspirăm să fim cât mai buni, să reușim să ne autodepășim. Lucrurile acestea toate conduc spre o oboseală și un stres neplăcute, iar soluția cea mai bună pentru tratarea acestor afecțiuni o reprezintă o vacanță binemeritată, pe care ideal ar fi să o putem lua de câte ori există posibilitatea.

     
  7. Life means building bridges over rivers that will run dry
     
  8. Nice country, bad politicians running it…

     
  9. Factori cheie de luat in considerare cand cumperi casute de copii

    Copiii de astazi sunt mai energici si mai jucausi. Ei isi doresc si adora sa se bucure de propriul lor spatiu. Copiilor intotdeauna le place sa se joace cu prietenii lor, atat in exterior cat si in interior.

    Atunci cand copilul este prea jucaus, este foarte riscant sa ii permiti sa se joace in aer liber. Daca vrei sa il ai mereu sub supraveghere, atunci poti alege pentru micutul tau o casuta de copii – ei intotdeauna au iubit sa aiba propriul lor spatiu privat, in special cu elementele cu care ei sunt obisnuiti sa se joace. Aceste jucarii sunt cu atat mai adorate cu cat imita mai bine casele reale.  

    image

    Casutele de copii sunt populare atat pentru cei mici cat si pentru parinti. Ele nu sunt folosite doar pentru distractie, dar de asemenea ajuta copilul sa isi petreaca toata ziua in mod activ si sa isi dezvolte abilitatile. Pe piata si in magazine sunt disponibile multe modele si dimensiuni diferite, la preturi variate, plecand de la modele de casute de copii ieftine accesibile oricui, pana la modele complexe, cu diverse optiuni suplimentare. Drept urmare, parintii trebuie sa determine ce tip de produs este cel mai potrivit pentru nevoile copilului lor.

    Inainte de a merge sa cumperi o casuta pentru copilul tau, ar trebui sa iei in considerare unele lucrurile: daca va fi plasata in interior sau exterior, materialele folosite la fabricare, varsta si sexul copilului, si multe altele.

    Unde se monteaza

    Casutele de copii se pot plasa atat in interior cat si exterior. In functie de alegerea parintelui, ea se poate plasa in interior sau in exterior, deoarece in unele case nu exista un spatiu suficient pentru a instala structura in interior. Prin urmare, parintele poate instala jucaria in curtea din spate sau pe peluza. 

    Modele care se preteaza si la interior si la exterior

    Aceste modele  sunt disponibile atat pentru uz interior cat si pentru uz exterior, si combina optiunile de baza  ale ambelor tipuri, in scopul de a oferi mai multa versatilitate si functionalitate generala.

    Doar pentru exterior

    Casutele de copii pentru aer liber sunt de obicei mai mari si facute din materiale mai solide cum ar fi plastic, metal sau lemn. Aceste materiale vor proteja importiva frigului, umezelii, vantului si murdariei. Sunt mai puternice si usor de transport si de instalat.

    Doar pentru interior

    De obicei, modelele de interior sunt mai mici, pentru a nu ocupa mult spatiu in casa ta; de asemenea, ele sunt usor de utilizat si de configurat. Sunt confectionate din materiale mai usoare, cum ar fi din plastic sau din carton si nu sunt destinate utilizarii in exterior, deoarece acesta nu sunt rezistente la intemperii. Sunt usor de transportat si le poti muta oricand.

    Optiuni suplimentare

    Online sau in magazine, casutele de copii sunt disponibile cu multe optiuni suplimentare menite sa imbunatateasca si mai mult distractia micutilor. Unele dintre aceste caracteristici suplimentare includ usi si ferestre care se deschid, tobogane, mobilier divers, scari, turnuri si multe altele. Alegerea de a cumpara o casuta de copii cu aceste tipuri de caracteristici ar trebui sa depinda atat de dorinta copilului, cat si de bugetul parintelui.

     
  10.